Lefolyótisztítás előre tervezve

//Lefolyótisztítás előre tervezve

Nem csak akkor érdemes és kell bennünket hívni, keresni, a baj van. A gondos háziasszony számba veszi a készletet és úgy vásárol, a gondos gazda időnként megolajozza a forgó szerkezeteket, hogy ne nyikorogjanak.
Nos, hasonló a helyzet a dugulással, amelyre mindenki azt mondja, hogy jó lenne elkerülni. Tegyenek is érte, a megoldás a lefolyótisztás jó előre beprogramozva.

Mit jelent ez?

A duguláselhárítás ügyeleten tanácsokat is kaphatnak annak érdekében, hogy mind ritkábban forduljon elő a szennyvízvezeték eltömődése az önök házában, lakásában.

Tervezzék meg a csőtisztítást idejében.

Javasoljuk, hogy évente legalább egyszer vizsgáltassák meg velünk a szennyvíztisztító szakemberekkel a hálózatot. Előfordulhat, hogy kamerás csővizsgálatra van szükség, máskor pedig alapos lefolyótisztításra.
Kisebb szennyeződések, apró darabok bármikor megakadhatnak a szennyvízhálózatban. Sokszor a zsíros, olajos szennyeződést kell eltávolítani a cső faláról, ez is elég ahhoz, hogy a későbbiekben sokkal kisebb legyen annak a veszélye, hogy a hálózat eldugul, jön mormogás, káromkodás és a szükséghelyet.

Ha időnként kitisztíttatják a szennyvízrendszert jelentősen mérsékelhetik a dugulás előfordulásának valószínűségét.

Lefolyótisztítás előre tervezve: woma.hu, nappal és éjszaka, amikor csak eszükbe jut, bennünket elérnek. A legújabb gépekkel, szakavatott segítséget nyújtunk, télen vagy nyáron, ünnepnap vagy hét közben: a megoldás, duguláselhárítás.

2018-12-05T14:02:45+00:00